Check Availability This Room

Säng : 3 enkelsängar (varav 2 kan sättas ihop till 1 dubbelsäng)
Antal personer : 3 personer
Storlek : Ca. 20 m²
Badrum : Dusch och WC

Kom hit och bädda ner dig i en av våra sköna sängar och glöm för stunden den hektiska vardagen som spelar utanför väggarna. Sätt på tv och välj något som verkar intressant och kommer ni inte överens så varför inte övertyga din rumskompis eller rumskompisar om att logga in på vårt fria wifi så du får kanalväljaren helt för dig själv.

Skulle du känna att jobbet fortfarande kallar så kan vi inte stoppa dig från att resa dig från sängen men vi uppmuntrar då dig att använda dig av skrivbordet och stolen i rummet för att se till att du inte får ont i ryggen. Något sådant har du ju inte tid med när du ska upptäcka vår fina skärgårdsstad. Vill du hellre sätta dig ute så kan vi erbjuda det med och du får till och med äran att välja vilken vy du vill ha då vi har altan på både fram och baksidan.

En fråga som många kanske ställer är, vart ligger hotellet egentligen och då kan vi informera om att den ligger lite utanför storstaden som Karlskrona är. Något som ger dig möjligheten att snabbt komma iväg när du vill åka och du behöver varken yra runt och leta parkering eller slåss med stadstrafiken. Utanför hotellet så finner du en fri parkering och skulle det vara så tt den var full kan du endast köra över vägen och parkera, gratis, där med. Inte heller behöver du när du väl öppnar fönstren lyssna på festprissarna som intagit staden eller de skriande fiskmåsarna som spanar in sin nästa måltid. Visst kan du komma att höra en och annan duva om du har turen men föredrar du ljudet av din egen fristad så är en fönsterstängning bara ett par steg bort. Gör ditt rum till din temporära fristad och njut. Förhoppningsvis så lämnar du oss med ett leende på läpparna och en
önskan att komma tillbaka. Kör försiktigt så ses vi snart igen.

Rumsfaciliteter

  • Frukost
  • Egen Dushc/WC
  • Skrivbord
  • Fåtölj med bord
  • TV
  • Gratis Wifi
  • Städning varje dag
  • Hårtork finns att låna

Regular plan

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
$0.0 $0.0 $0.0 $0.0 $0.0 $0.0 $0.0