Är du sugen på en räkmacka och en läsk eller kanske en sallad och en öl så kan du spatsera genom korridoren och beroende på vilken våning du bor på gå ner för trappan till entréplan för att besöka vårt Café som vi konstigt nog kallar för Café Angöringen. Från den 1:a Juli (1/7) till den 13:e Augusti (13/8) har du möjligheten att njuta av några av våra många förnödenheter. Vill du ta en traditionell fika så finns det kanelbullar, chokladbollar och kaffe, starkt eller med mjölk och socker som du kan avnjuta i solen, kanske men en bok i handen eller i en underbart intressant konversation med din partner eller en annan gäst. Ni kan tala om vädret, det typiska svenska samtalsämnet eller kanske vilken typ av macka, salami med brie, den traditionella ost och skinka eller någon av de andra sorterna som vi erbjuder som ni gillade mest.

Ta med tallriken, glaset och en hungrig mage och välj en plats på en av våra altaner, sitt under ditt träd och dofta på blommorna om du så vill. Är du inte intresserad av att tala med någon utan känner att det där nya avsnittet av din favoritserie kallar så går det lika bra att ta med dig din väldoftande måltid och sätta dig på rummet. Kanske hade då även en liten pringelsburk eller kanske en glass varit perfekt. Biokänslan skapar inte dig, du skapar biokänslan som vi skulle vilja säga och även om vi önskar att du njuter av våra erbjudanden så är det här faktiskt tillåtet att ta med sig egna snacks hit om man så vill det.

Skulle det vara så att du är oförmögen att konsumera vissa varor så är det inte något vi stjälper utan prata med oss så är vi para ett par meningar ifrån en lösning som både gynnar dig och oss. Glutenfritt, mjölkfritt, vegetariskt eller vad du än föredrar så löser vi det med ett leende på läpparna och kanske ett ”hoppas det ska smaka” om så skulle passa. Njut, ät, drick och sov men kom bara ihåg att ingen alkohol serveras innan klockan 11 så är klockan 10.30så får du hia dig och varför inte njuta av en egenformad tre rätters där vinglaset kommer till huvudrätten som kommer när 11 klockslag har hörts. Välkommen hit till vårt lilla café, på vårt lilla hotell i den lilla staden Karlskrona och ta in den lugna idyllen så mycket det går och förhoppningsvis kommer du lämna med ett leende på läpparna och en önskan att komma tillbaka. Ha det bra så ses vi snart igen.